“Paraziti”, producție nouă la Uzina cu Teatru

0
77

In zilele de 12, 16 si 30 iunie, de la orele 19.30, Uzina cu Teatru va gazdui spectacolul “Parazitii” de Marius von Mayenburg, o producție teatrală nouă, realizată în cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, în parteneriat cu Teatrul Național Iași.

Spectacolul este regizat de Diana Udrea si ii are in distributie pe Mălina Lazăr, Marian Alexandru Chiculiță, Claudiu Vrabie, Andrei Butnariu si  Ștefania Sandu. 

 Evenimentul face parte din  programul Youth Focus, program ce urmărește promovarea producțiilor realizate de studenții Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu”.

Dimineață de dimineață ne uităm în oglindă și analizăm. Trebuie să recunoaștem că preferăm să ne găsim frumoși, măcar acceptabili, suficient de acceptabili încât să avem curajul de-a ieși din casă. De ce să nu privim PARAZIȚI ca pe o oglindă? Oglinda propriului nostru eu, al fiecăruia. Însa, în fiecare reflexie a noastră percepem mai întâi urâtul, refuzându-l temători. Ne temem de noi înșine, fără sa acceptăm, ne este frică, ne îngrozim și alegem să uităm, să îngropăm, să mascăm acel urât. PARAZIȚI scoate la iveală urâtul, ne arată adevărul despre oameni, despre caracter, despre sufletul mult prea putred. Atunci când parazitul ce domnește în noi se trezește și pune stăpânire pe întregul organism, pe voință, pe intelect, pe suflet, atunci, doar atunci începe trăirea din oglindă“. (Diana Udrea)

Intrarea se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Cei interesați își pot ridica invitația de la Agenția Teatrală (tel.0232 255999).

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here