Părintele Iustin rămâne preotul Institutului de Psihiatrie „Socola”

0
63

Deşi a ieşit la pensie şi nu îşi mai poate continua activitatea ca salariat, Părintele Iustin Neagu, cel care şi-a dedicat zeci de ani din viaţă Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi va rămâne, în continuare, în această echipă.
Conducerea Institutului de Psihiatrie a luat decizia de a continua colaborarea cu acesta, cu respectarea strictă a legii, şi va incheia, in acest sens, un contract de voluntariat.

Ne dorim foarte mult continuarea colaborării  in condiţii de legalitate cu părintele Iustin, om de aleasă calitate, care şi-a pus amprenta asupra istoriei acestei unităţi şi asupra vieţii pacienţilor, fiind in slujba lor de zeci de ani. Pentru că acesta a indeplinit condiţiile legale cumulative de cotizare şi varstă a pensiei, singura modalitate legală pe care am găsit-o pentru a-l păstra la noi a fost să incheiem un contract de voluntariat cu acesta” a declarat Gabriel Oprişanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi.
Părintele Iustin Neagu s-a născut in anul 1950 la Sibiu şi din 1994 a slujit in mai multe spitale ieşene. La Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi şi-a pus amprenta şi a lucrat din anul 1997, dedicandu-şi activitatea şi grija pacienţilor cu probleme psihice internaţi aici.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 45