Ieşeni batjocoriti de angajati ai Kosarom. Oamenii lui Neculai Apostol terorizeaza locatarii din Canta

0
61

Angajatii Kosarom revin din nou in atentia publica prin atitudinea de macelari care taie in carne vie atunci cand satisfacerea interesului lor se intersecteaza cu nemultumirile iesenilor. O ieseanca care locuieste in strada Canta nr. 21, bloc 503, s-a plans primarului Iasului, Mihai Chirica, cu privire la faptul ca angajatii Kosarom care aprovizioneaza magazinul aflat la parterul blocului, tulbura linistea publica la primele ore ale zilei si agreseaza verbal locatarii.
Stau deasupra magazinului Kosarom si in fiecare dimineata, fie ca e luni, marti saau sambata, cei care aprovizioneaza magazinul, trag masinile direct pe trotuar, pana sub ferestrele oamenilor si se apuca apoi sa bata in usa de metal din spatele magazinului şi ne scoala copiii in fiecare dimineata. Daca vine la ora 6.00 cu marfa, de fiecare data copii tresar din somn la bataile lor in usa si la galagia pe care o fac. Am incercat sa vorbesc cu ei, sa-si puna o sonerie, ca sa nu mai bata in usa aia de fier, si in replica am fost injurata si mi s-a vorbit foarte urat”, s-a plans ieseanca.
In replica, primarul Mihai Chirica a promis ca va lua legatura cu asociatia de proprietari, prin intermediul careia sa se dispuna masuri menite a solutiona aceasta problema. “Acesti angajati se incadreaza in programul de aprovizionare, ca o fac doar dimineata, dat tot mai lasa cate o deficienta. Eu sunt convins ca ce spune aceasta doamna este adevarat, la fel cum sunt convins ca oamenii de la Kosarom se pot comporta si civilizat. E si putina indolenta din partea celor care fac aprovizionarea, dar si lipsa de organzare a celor de la Kosarom”, a spus edilul.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 60