Pasajul din Fundatie se inchide pentru reparatii. Groapa de langa BCU nu a iesit inca din garantie

0
51

Astăzi, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi, sub coordonarea viceprimarului Mihai Chirica, s-a întrunit Comisia de Circulaţie de la nivelul municipalităţii, unde au fost discutate mai multe aspecte care ţin de traficul şi circulaţia din oraş.

Cea mai importantă decizie adoptată de către membrii Comisiei are în vedere închiderea circulaţiei rutiere prin pasajul subteran „Mihai Eminescu”, în mai multe etape, având în vedere lucările de reparaţii şi remedieri care vor fi efectuate de către S.C. Conest S.A. Iaşi. Prin urmare, în zilele de vineri, 8 mai, începând cu 16.00, şi până sâmbătă, 9 mai, ora 6.00, sâmbătă, 9 mai, între orele 12.00 – 24.00, şi duminică, 10 mai, între orele 8.00-16.00, pasajul va fi închis, circulaţia urmând a se desfăşura prin sensul giratoriu de la Biblioteca Centrală Universitară.

Am anunţat public încă de luna trecută că am notificat constructorul să remedieze, pe cheltuiala lui, deficienţele apărute la pasaj. Pentru că în aceste zile se înregistrează temperaturi favorabile unor astfel de lucrări, am decis ca acestea să aibă loc la sfârşit de săptămână, când indicii de trafic sunt scăzuţi şi putem interveni eficient”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 76