Patronii de cluburi din Iasi pun lacat pe afaceri. Chirica: „Pot sa inchida ce vor. Îi vom găsi pe toţi!”

0
87

Legend Pub de langa Hotel Moldova este al doilea club din Iasi care isi anuntă închiderea temporară, de frica controalelor anuntate de Primaria Iasi. Si patronii acestui club, ca si ce la Clubul La Baza, si-au informat consumatorii ca inchiderea temporara se datoreaza reamenajarii localului.
Pentru a vă oferi un spatiu mai sigur și mai confortabil am decis să reverificăm sistemele de siguranță și să aducem câteva modificări funcționale locației. Pe perioada desfășurării lucrărilor Legend Pub va fi închis.Vă vom ține la curent cu progresul reamenajărilor și vă asteptam cât de curând în aceeași locație de suflet. Cu drag, Echipa Legend Pub”, este mesajul pus pe pagina de facebook a clubului.
Faptul ca cluburile iesene trag obloanele in fata valului de controale anuntat, i-a facut pe sefii Primariei si mai inversunati. Cei care pana la tragedia de la Club Colectiv intrau in aceste bombe cu ceas doar pentru distractii, anunta controale si dincolo de lacatele in spatele carora administratorii isi ascuns neregulile.
O parte dintre ei, deja şi-au pus lacăte pe intrare, dar îi vom chema. Este un act de recunoaştere a incompetentei lor şi a faptului că puneau în nesiguranţă clienţii, şi este o măsură care vine ca o reacţie a faptului că noi am spus că nu vom sta cu mâinile încrucişate. Când au auzit, unii dintre ei şi-au anunţat închiderea locaţiilor. Mergem mai departe, până când dăm de toţi. Nu ne vom limita doar pe zona centrală, Tudor şi Copou, şi le vom controla pe toate”, a anuntat primarul interimar, Mihai Chirica
In urma inventarierii cluburilor din Iaşi, s-a ajuns la 47 de locaţii, împrăştiate pe toată suprafaţa oraşului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here