Patronul Hotelului Capitol din Iasi, tepuit de o cantareata celebra. Vedeta si-a cazat sotul si trupa in trei camere, iar dimineata s-a facut nevazuta

0
91

Una dintre artistele cele mai titrate din showbiz-ul romanesc, este protagonista unui scandal rusinos izbucnit la Iasi. Cantareata Andreea Banica a fost contractata sa cante la o nunta care a avut loc la Hotelul Capitol din Iasi. Artista a ajuns la Iasi seara si, desi anuntase ca nu are nevoie de vreo camera, organizatorii i-au pus la dispozitie un apartament pentru a se schimba si a se pregati de recitalul pentru tinerii casatoriti.
Dupa incheierea show-ului, artista, insotita de sotul-impresar, dar si de membrii staff-ului ei s-au razgandit si au solicitat sa ramana la hotel, desi in intelegerea initiala facuta cu mirii nu se specifica nimic despre o eventuala cazare. Andreea a vorbit la hotel si a cerut 3 camere. Mai mult, ea si membrii trupei cu care se deplaseaza de regula la spectacol au beneficiat si de cina, artista solicitand chiar ca mancarea sa ii fie adusa in camera. Dimineata, dupa ce s-au indestulat si la micul dejun, Andreea, Lucian si compania si-au luat “acaretele”, s-au suit in masina si au plecat fara sa achite un leu!
Conducerea hotelului a incercat initial sa rezolve problema cu cei care inchiriasera una din salile de evenimente pentru nunta, dar mirii au precizat ca nu aveau nicio obligatie in acest sens fata de artista.
Administratorul locatiei a decis sa ia legatura cu impresarul si totodata sotul cantaretei, iar reactia acestuia l-a lasat fara replica.

Intr-un stil arogant si persiflant, mi-a cerut sa aduc dovada ca ei s-au cazat acolo. Le-am spus ca avem filmarile de pe camerele video de supraveghere, cu care intentionam sa mergem la Politie, sa demonstram ca au plecat fara sa plateasca si mi-a inchis telefonul in nas. Nu e vorba de suma in sine, aveau si o reducere consistenta, dar gestul lor mi s-a parut de prost gust, mai ales ca am inteles ca domnii stau foarte din punct de vedere financiar si sunt mari latifundiari prin comuna Pantelimon. Ridica blocuri peste blocuri, unde vor si cand vor. Intre timp, m-am razgandit si am decis sa nu le mai cer nimic. Au si ei inca un copil pe drum, poate ca au cheltuieli mari. Am vrut doar sa trag un semnal de alarma pe viitor, pentru cei care o sa-i mai gazduiasca prin tara, sa isi ia masuri de precautie. Pe undeva este si vina mirilor, ca nu au specificat clar in contract daca si ce pretentii de cazare au, dar cand i-am intrebat de ce nu platesc ei mi-au spus ca nu vor sa le achite camerele pentru ca nu le-a placut recitalul Andreei Banica!”, a precizat Cristian Tofan, administratorul hotelului de lux din Iasi pentru WOWbiz.ro. (R.S.)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here