Veolia, cea mai buna solutie pentru apa calda si caldura la Iasi. Cine sunt ultimii clienti racordati de operatorul de termoficare

0
57

Veolia Energie Iasi pastreaza ritmul crescut al racordarilor la sistemul centralizat de termoficare al orasului. Inca doi clienti au ales termoficarea centralizata, fiind convinsi de avantajele oferite de aceasta solutie. Operatorul sistemului de termoficare va furniza apa calda si caldura pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” si pentru Sala de sport a Colegiului de Transporturi si Constructii.

Siguranta a fost unul dintre cuvintele-cheie din perioada consultarilor, de ambele parti. Ambele institutii au activitati dedicate sportului si sanatatii copiilor, iar siguranta ocupantilor si protectia mediului inconjurator sunt prioritati absolute.

De asemenea, odata cu intrarea in sistemul centralizat de termoficare, atat noua cladire din cadrul Spitalului de Copii cat si sala de sport a Clubului Sportiv Scolar „Anghel Saligny” vor face economii substantiale de costuri (cca 20% fata de solutia pe gaze naturale), in conditii excelente de calitate si de continuitate a furnizarii agentului termic.

“Specialistii Veolia Energie Iasi au oferit o solutie tehnica ce prevede racordarea direct la magistralele de termoficare. In plus, in ambele cazuri va fi instalat un modul termic individual, complet automatizat, monitorizat non-stop din Dispeceratul nostru. Astfel, clientii obtin gradul maxim de independenta, fiecare putand decide momentul cand porneste caldura sau apa calda, in functie de specificul activitatii sale”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here