Penibili si in an electoral! Primarii PNL din judetul Iasi, pusi sa recite in nume personal, un mesaj tras la indigo, catre 50 de comunitati cu realitati diferite

0
65

Retelele sociale ale comunitatilor rurale din Iasi, precum si paginile oficiale ale primarilor PNL de comune, au fost pline zilele acestea cu mesaje identice adresate catre comunitati diferite. Ipocrizia penelistilor este cu atat mai mare cu cat mesajele au fost personalizate, ca si cum ar fi venit din  micile creierase si din sufletelele corupte ale primarilor, cuvintele revarsandu-se “cu sinceritate de politician” cate comunitatile aflate sub papuc de grof galben.

Astăzi, 11 ianuarie, este Ziua Internațională a cuvântului “MULȚUMESC”, motiv de sărbătoare și bucurie în toată lumea. Cu această ocazie, vreau să-mi exprim recunoștința profundă față de minunata noastră comunitate. Sunt onorat să fiu primarul dumneavoastră și să contribui la dezvoltarea comunei în care m-am născut.  Întotdeauna m-am considerat mai întâi prietenul dumneavoastră și apoi primarul. Cred cu tărie că această relație specială este motorul unei bune colaborări.  Pe această cale, fiind la început de an 2024, vă informez că am decis ca anul acesta SĂ NU FIE MAJORATE IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE. Impozitele și taxele locale VOR RĂMÂNE ÎN CONTINUARE LA NIVELUL ANULUI 2023. Consider că scumpirile din ultima perioadă au îngreunat destul viața cetățenilor. Vă asigur că voi continua să lupt pentru o distribuție echitabilă a bugetului local, astfel încât fiecare bârnovean să beneficieze de o viață mai bună.  Sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru sprijinul constant. Fiecare realizare a noastră este rezultatul eforturilor comune și al colaborării strânse dintre noi. Suntem o echipă puternică, iar solidaritatea noastră este cheia succesului. Vă mulțumesc! Cu recunoștință și respect, este mesajul lui Mihai Balan, primar de Barnova,la fel cum este si al celui din Letcani, Deleni sau alti vreo 50 de primari toxici ai PNL.

Mai mult, mesajele contin foarte multe informatii false. La Barnova, de exemplu, in mesajul comun al politrucilor se afirma ca impozitele nu vor fi majorate in acest an electoral, ori anumite taxe au fost majorate deja. De exemplu, taxa de iluminat stradal care era 30 lei in 2023, in acest an este 34 lei. La fel, impozitul auto care in 2023 se situa la 189 lei, iar in acest an a crescut la 250 lei.

Oamenii care au citit mesajele cred la unison ca acesti politicieni, ca primari nu-l pot numi, mint precum respira si sunt prea prosti ca sa-I poata reprezenta, nefiind in stare sa scrie singuri un mesaj sau macar ajutati de sleahta de consilieri personali.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =