Firma de sondare a opiniei publice, folosita de PER pentru redactarea unor penibile comunicate de presa

0
58

La sfarsitul saptamanii trecute, la o ora deloc rezonabila pentru o infatisare in fata presei, noua conducerea a Partidului Ecologist Roman, filiala Iasi, a tinut sa isi faca cunoscute fețele si vrerile. Astfel, la orele 16.00 ale zilei de vineri, 2 februarie 2018, de-a stanga si de-a dreapta lui Dănuț Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român, s-au asezat cuminti la prezidiul dispus in fata unei sali goale de la parterul Hotelului Astoria, Raluca Vasiliu, președinte Interimar al PER Iași și Ovidiu Zară, vicepreședinte PER.  Deoarece conferinta nu s-a bucurat de prea mult suport din partea presei, ecologistii au tinut sa trimita  cateva randuri camuflate sub forma unui comunicat de presa, pe care il prezentam integral.

Subiectele conferinței de presă au fost procedura de infringement aplicată României pentru calitatea aerului din Iași și alte localități din țară, proiectele PER la nivel local și național, actualitatea politică, dar și situația economico-socială dezastruoasă a ultimului combinat de utilaj greu din Romania, FORTUS Iași. Dănuţ Pop a declarat că majoritarea clasei politice din România este formată din analfabeţi politic şi profesional”, au transmis ecologistii.

Culmea este faptul ca acest biet mesaj nu a fost redactat de vreun scrib al PER, ci de “profesionisti”  de la Silco Solution, o firma din  Falticeni, profilata pe activitati de studiere a pietei de sondare a opiniei publice.  Asa da opozitie, asta da profesionalism!

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =