Pensionarii PSD, înfruptaţi la Revelionul de la Providenţa cu mâncare de la Cantina săracilor

0
83

Cu un polonic au dat fasole de pomană pe strada Lăpuşneanu, cu acelaşi polonic au turnat ciorbe în farfuriile pensionarilor, la Revelionul de la Providenţa. Mâncarea de la Revelionul Pensionarilor a fost pregătită la Cantina de Ajutor Social. Oficialii Primăriei neagă faptul că ar fi existat vreun contract sau vreo înţelegere tacită între PSD şi Cantina de Ajutor Social a Primăriei.
Noi am avut contract de prestări servicii, inclusiv servicii de cantină (!?) cu complexul Providenţa, cel în care s-a desfăşurat Revelionul Pensionarilor. Serviciile de bucătărie s-au pus la dispoziţie odată cu acordarea sălii. Pentru aceste servicii de bucătărie s-a plătit suplimentar”, s-au apărat oficialii Primăriei Iaşi.
Cu toate acestea, persoanele care au participat la acest revelion, atât în calitate de observatori cât şi de plătitori de menu de revelion, au susţinut că la Providenţa a fost văzută în nenumărate rânduri o Dacie Papuc, de culoare albă, cu nr. IS 05 EZT, din care se descărcau platouri şi oale cu mâncare, aceiaşi maşină văzută şi la Cantina de Ajutor Social, dar şi la pe strada Lăpuşneanu, fiind vorba de aceiaşi maşină care a transportat oalele cu fasole şi cârnaţi pentru masa de 24 ianuarie, organizată de Direcţia de Asistenţă Comunitară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here