Pentru ce va plătim, mizeriilor! EON readuce frigul si intunericul in casele ieșenilor.

0
63

Marea companie nemțească EON a fost aseară protagonista unui episod cu Dorei incapabili sa remedieze o avarie. Sute de familii de pe strada Milcov din cartierul Alexandru cel Bun au fost asta- noapte victimele companiei EON.
In jurul orei 16 a fost inregistrata o avarie parțială, inedita in istoria avariilor care sunt inregistrate in zona cel puțin o data pe trimestru sau semestru. Intr. o prima instanta, avaria a afectat apartamente disparate de pe același tronson de bloc, ca odată cu intervenția Doreilor de la EON, survenita o ora mai târziu, avaria sa devina una generalizata
Intervenția echipei EON a fost din start un eșec. Odată sosiți in zona, licuricii EON si. au dat seama ca nu au cheile de la punctul de transformare, vechi de jumatate e secol, si au bătut vreo 10 minute in lacăt cu o stanga, pana au reușit sa intre. Ce a urmat a fost un continuu joc de lumini care a pus la grea încercare echipamentele casnice ale locatarilor, semn al unei bajbaieli si in același timp a unei prezente constant, dar deloc utile, a echipei EON in zona
Pana spre orele 20.40 au umblat besmetici din scara in scara. In paralel cu roboteala Doreilor, robotul Ioana, aflat la datorie, a tot anunțat ca exista avarie, iar operatoare, fie ele Gabriela sau Mihaela, au ingaimat neconvinse ca orizontde timp la care curentul va curge din noi prin cabluri, ora 21. La aceasta ora, echipajul dispăruse in ceata iar intunericul invaluia nostalgic blocurile din Dubaiul estului. Telefoanele au inceput din nou sa zbarnaie, același robot Ioana, dresat de umanoizii mizerabili ai EON a mințit cu nonșalanță ca avaria a fost remediata, iar operatoarea a ridicat din umeri. “Exista in continuare acea avarie, dar este un echipaj acolo si lucrează la remediere.. Cum, a plecat? Probabil ca va veni un alt echipaj sa. I inlocuiasca. Avaria se va remedia cu siguranță, dar nu stiu când, deoarece noi nu avem nicio informare“, a baiguit operatoarea Delgaz Grid.
Defecțiunea a fost remediata dimineara, de lumina naturala.
După ora 21, atunci când meseriașii EON si. au pus coada intre picioare si au fugit, raportând la sediu cam au avut mâini de aur si au reușit sa readucă lumina in casele oamenilor, apartamentele au fost inghetate in timp, pe cale de consecință, colectivul de locatari de pe strada Milcov va mulțumește pentru o noapte nostalgica, cu frig, intuneric si echipamente casnice arse si transmite celor de la EON un călduros si romanesc tu- va- n gura, cu ocazia sărbătorilor de iarna!”, este mesajul locatarilor care au asteptat lumina zilei ca pe Mos Craciun.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 7 =