Percheziţii la Iaşi pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in contrabanda cu tigări

0
64

Poliţiştii de frontieră ieşeni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi efectuează in această dimineaţă nouă percheziţii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infracţional organizat ce are preocupări in sfera contrabandei cu ţigări.
In urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Iaşi au ca principală preocupare colectarea şi distribuirea ţigărilor de contrabandă.
Astfel, in data de 10 noiembrie 2016, incepand cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorului DIICOT- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi, efectuează nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi. In documentarea activităţilor infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. – Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here