Perchezitii la traficantii de droguri din Iasi. Trei dintre dealeri au fost prinsi

0
93

La datele de 27 și 28.06.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași – au efectuat un număr de 9 percheziții domiciliare într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.
În cauză s-a reținut faptul că, la 26.06.2022, doi inculpați au achiziționat de la un al treilea inculpat, din orașului Siret, județul Suceava, o cantitate de aproximativ 160 grame de cocaină, în vederea comercializării către consumatorii din municipiul Iași.
La data de 27.06.2022, primii doi inculpați au fost prinși în flagrant de către polițiști din cadrul Serviciul Poliției Rutiere Iași, în timp ce transportau spre municipiul Iași drogurile de mare risc.
În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 166 grame rezină de canabis, trei dispozitive de mărunțire a drogurilor și un cântar.
Procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore față de cei 3 inculpați.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus luarea măsurii arestării preventive a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Suceava și I.P.J. Iași – Serviciul Poliției Rutiere.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here