Petru Movila recastiga sefia PMP Iasi. Se lasa cu dosare penale pentru mercenarii politici din aripa Diaconescu

0
208

De luna aceasta, Organizatia Judeteana a PMP lasi are un singur presedinte ales statutar, in persoana lui Petru Movila. “Orice alte informatii promovate in mass-media locala de catre cativa fosti membri ai partidului nostru au un pur caracter tendentios si nu au nicio valoare legala. Totodata precizam ca acestia au fost actionati in judecata pentru uzurparea de calitati oficiale.Atacurile initiate si la adresa membrilor PMP, consilieri locali, viceprimari, presedinti de organizatii, arata clar tentative josnice de destabilizare a unui PMP care are viitor. Trei persoane care şi-au semnat nişte hârtii între ei, pe persoană fizică, şi care îşi arogă funcţii fără să le ocupe în realitate, întreprind o serie de acţiuni care au depăşit sfera jocurilor politice şi le duc în seria faptelor penale. Mai nou, după ce probabil s-au plictisit să mă hărţuiască numai pe mine, au trecut la o serie de colegi de partid, oameni serioşi, muncitori, dedicaţi care întotdeuna le-au respins, elegant, demersurile nefundamentate legal. Atacurile iniţiate şi la adresa membrilor PMP, consilieri locali, viceprimari, preşedinţi de organizaţii, le arată negru pe alb tentativele josnice de destabilizare a unui PMP care are viitor. În încercarea disperată de a-şi mai negocia câte un loc după ce un partid întreg le-a închis uşa în nas, încearcă să ofere sentimentul că mai contează politic.
Informaţiile prezentate în mod intenţionat pentru a-mi afecta imaginea publică, pe frânturi, scoase din context, mai ales provocate, stârnite cu bună ştiinţă, ca mai apoi să fie promovate într-o anumită manieră defăimătoare în spaţiul public pot fi încadrate cu uşurinţă la hărţuire şi calomnie.
Cei trei foşti membri PMP care au sentimentul că o gaşcă de hărţuitori pot coagula un partid în jurul lor, cu forţa, au nevoie să înveţe regula celor şapte ani de acasă şi să înţeleagă că abuzurile la care sunt supus eu, familia mea, colegii de la partid şi membrii PMP nu înseamnă politică. La fel, trebuie să înţeleagă şi faptul că atunci când membrii unui partid, în proporţie de 95% îţi spun că trebuie să te duci acasă, pleci liniştit, chiar dacă nu eşti mulţumit de decizie. Hărţuielile zilnice, urmăririle constante, abuzurile, intruziunea în sfera personală sunt de cea mai joasă speţă. Astfel de oameni nu au ce căuta în politică
“, este mesajul lui Petru Movila.
Noua conducere a PMP, asa cum a fost hotarata in Congresul din februarie 2022 si in cel din martie 2023, este recunoscuta inclusiv de catre Autoritatea Electorala Permanenta.
Cristian Diaconescu şi-a pierdut calitatea de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, după ce în cadrul Congresului PMP, acesta şi-a pierdut funcţia de conducere. Până la acest moment, toate acţiunile sale au fost respinse de instanţă, inclusiv cea mai recentă, din cursul zilei de 14.06.2023, când Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de strămutare a dosarului şi l-a obligat la plata cheltuielilor de judecată.Cele trei persoane care acţionează în numele acestuia şi care îşi arogă funcţii în cadrul PMP, cu rea-voinţă, au deja formulate plângeri pentru uzurparea de calităţi oficiale şi nu numai “, sustine Petru Movila.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here