Piese unice de arta si obiecte fascinante te poartă intr-o calatorie in timp, la Palas, cu ocazia unei noi editii a Targului de Arta si Antichitati

0
96

Vrei un decor inspirat de interioarele somptuoase din Franța anilor 1800? Palas te așteaptă cu o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități, unde obiecte cu însemnătate istorică sunt valorificate de colecționari pasionați. Vizitatorii vor găsi cadouri unice și antichități, piese de artă decorativă pentru completarea colecțiilor lor, majoritatea datând din anii 1800-1900.
Weekendul acesta, Târgul de Artă și Antichități prezintă în Atriumul Palas o selecție remarcabilă de piese valoroase. De la mobilier în stilul Empire, ceasuri, jardiniere italiene și până la elemente de numismatică, statuete din bronz, argintărie, porțelanuri, târgul oferă variante inedite pentru amenajarea interioarelor elegante. Poți găsi, de asemenea, bijuterii, cărți, tablouri, medalii, viniluri și multe alte obiecte fascinante.

Fie că ești colecționar, designer de interior în căutarea unor piese de mobilier sau decorative, care redau parfumul unor epoci trecute, iubitor de artă și antichități sau pur și simplu cauți un element interesant pentru casa ta, ai posibilitatea să găsești obiecte care dau viață interioarelor contemporane.
Târgul de Artă și Antichități este organizat de Bucovinart, fiind un eveniment devenit tradiție, care se desfășoară de peste un deceniu la Palas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here