Pistolarul de la Rediu isi bate joc de presa din Iasi. Grosu „ameninta” ca va folosi in continuare „pistolul cu apa” pentru a reinstaura odinea in comuna

0
60

Edilul mincinos de la Rediu s-a dezlantuit impotriva mass mediei locale care a reliefat doua dintre incidentele care l-au avut ca protagonist, in urma unuia dintre acestea alegandu-se si cu un dosar penal. Primarul Ciprian Grosu este acuzat de parintii unor minori, de agresiuni fizice si verbale si de amenintarea unui minor cu pistolul
La sfarsitul acestei saptamani, pe numele primarului comunei Rediu din Iasi, Ciprian Grosu, a fost intocmit un dosar penal pentru purtare abuziva. Potrivit uneia dintre plângerile penale depuse la Poliția Rediu la sfârșitul acestei săptămâni, edilul comunei Rediu s-ar fi deplasat la locuința unuia dintre minori și l-ar fi agresat în poarta gospodăriei, după ce cu ceva timp în urmă, un alt minor din comună a fost amenințat cu pistolul de către primar
Pe numele primarului comunei Rediu, Ciprian Grosu, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Potrivit acuzațiilor care i se aduc edilului, în cursul dimineții de vineri, 17 iunie, acesta s-a deplasat în localitatea Horlești, însoțit de un alt angajat al primăriei, cu intenția de a aplica o corecție unui minor.
Eram la prășit, la o vecină, când am fost sunată de fiul meu de 14 ani, care mi-a spus plângând că primarul din Rediu a venit la noi acasă și l-a agresat, amenințându-l că îi face capătul dacă îl mai vede noaptea pe ulițe. Da copilul meu nu a avut niciodată probleme cu legea, iar noaptea nu umblă aiurea, doarme cu mine în pat. Omul ăsta este un pericol pentru comună. Înainte de a-mi agresa și amenința fiul, o mai amenințat cu pistolul un alt copil din sat”, a declarat Andreescu Cătălina, mama minorului Nifon Alexandru.
Pamfletar penal
In urma reclamtiilor facute la Politia Rediu au fost incepute primele verificari, in urma carora, pe numele lui Ciprian Grosu a fost intocmit un dosar penal.
Din verificările făcute până în prezent, nu se confirmă o agresiune fizică, ci doar o agresiune verbală, fapt pentru care, pe numele lui Ciprian Grosu, primar al comunei Rediu, s-a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, ținând cont de de faptul că acesta este funcționar public și se afla era în exercițiul funcțiunii când s-a produs fapta. De asemenea, din primele verificări, nu se confirmă nici amenințarea cu arma, asupra unui alt minor”, a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.
Primarul agresor a fost contactat telefonic de reporterii AgoraPress, dar nu a raspuns pentru a oferi un punct de vedere. In schimb, cu nesimtirea caracteristica, s-a apucat sa decredibilizeze presa locala.
Dat fiind că până acum nu m-a sunat nimeni măcar să glumească pe seama “titlurilor” senzaționale apărute în fițuicile cu credibilitate zero din online, însă – surprinzător – astăzi m-au sunat mai multe cunoștințe (în a căror capacitate și judecată am încredere) care s-au amuzat pe seama articolului referitor la “amenințarea cu pistolul”, am să-mi permit să fac și eu un mic pamflet, pe-alocuri cu nuanțe de adevăr.
Într-adevăr, astăzi mi s-a adus la cunoștință o problemă foarte gravă cu privire la vandalizarea unor autoturisme și a unor proprietăți private de o mână de copii proveniți din familii care aparent nu le pot oferi o educație corespunzătoare și m-am deplasat la respectivii însoțiți de poliția de pe raza comunei și de mai mulți locuitori din Horlești revoltați de comportamentul brutal și amenințător al acelor tineri.
Probabil la fața locului au fost și reporterii respectivi care, afectați de necazul oamenilor, au scăpat câte un fâs și, pentru a-și acoperi rușinea în fața celor prezenți, au indicat că zgomotul produs pe fondul emoțiilor momentului ar fi fost de fapt focuri de armă trase de primar în scopul intimidării părților cu care se purtau discuții.
Redevenind parțial serios, vă anunț că mă pregătesc să mă duc la meciul de polo unde vor concura echipele din Rediu și din Valea Lupului iar în acest nou context, al “pistolarului”, voi lua cu mine pistolul de apă al fiică-mii pentru a-l încărca în piscina de la EOS. Pe-al fiică-mii, că eu unul nu dețin nici măcar unul de jucărie.
Să redevenim serioși, să ne tundem iarba din fața porților că e mare, să fim un pic mai mult cu grija la comuna noastră și la cei din jur. Și să nu fim proști
”, este mesajul acestui individ cu metehne de baron local.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 25