Plagiatorul si mardoiasul de tapsan de la Aeroport, ameninta presa cu judecata

0
90

Proaspăt instalat la conducerea Aeroportului Iași, după un “concurs” stil PSD, noul director al amintitei instituţii a chemat vineri presa pentru a da jurnaliştilor …. indicații prețioase. Din start, a decretat tovărăşeşte că nu sunt bune titlurile de presă de până acum și că cine nu înțelege “să nu mai spună minciuni e dat în judecată”. A ameninţat o dată, apoi a doua oară, apăsând pe cuvinte la fel ca Lenin acum 100 de ani.

     Jurnaliştii se uitau uluiţi la acest no name cocoţat politic pe un scaun prea mare pentru el, apoi mai mulţi reprezentanţi ai presei au izbucnit. “Ce calificare aveţi dvs să spuneţi dacă un titlu de presă e bun sau rău?” şi “noi nu vă învățăm sa conduceţi Aeroportul, aşa că nu ne mai spuneţi ce ştiri să dăm şi cu ce titluri” – au fost două din observaţiile de bun simţ ale jurnaliştilor.

     Avertizat apoi frontal că a apucat-o pe un drum greşit, tovarășul director al Aeroportului PSD-izat a repetat amenințarea cu darea în judecată a “celor care nu înţeleg că fac rău Aeroportului”.

     Adică scandalurile nesfârşite generate la Aeroportul Iaşi de PSD, blocarea completă a oricărei investiţii în ultimii doi ani totul culminând cu scăderea în premieră a traficului de călători nu fac rău Aeroportului, dar relatările presei despre tâmpeniile unora ca acest no name sunt “de trimis în judecată”.

      Văzând că tovarăşul director nu înţelege că e anul 2018, nu 1918, mai mulţi jurnalişti au plecat pur şi simplu din conferinţa de presă lăsându-l pe Lenin de Bahlui să ameninţe pereţii.

Şeful ierarhic al tovarăşului direktor regretă incidentul

      Preşedintele Consiliului Judeţean (instituţie de tutelează Aeroportul Iaşi) a admis că este “un început nefericit în comunicarea publică” a no name-ului cocoţat de partid în funcţia de director. “E major, răspunde pentru ce face”, i-a transmis Maricel Popa no name-ului din subordinea sa.

      PSD-iştii din CJ au reacţionat însă mult mai dur: “a înnebunit bătăuşul (no name-ul s-a consacrat în PSD ca «măciucar»)? Cum să-ţi pui presa în cap din prima săptămână?”, a fost reacţia unui consilier judeţean PSD. Reacţii similare au avut şi alţi consilieri PSD care însă au dorit şi ei să nu li se publice numele.

Liberalul necumpărat de PSD profită de ocazie

     Ca de obicei în astfel de situaţii, şeful oficial al PNL Iaşi – Costel Alexe – s-a făcut că plouă, comportament ce-i confirmă poziţia de blatist cu PSD-ul.

sursa: Top Iasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =