Plecați în vacanță în Cracovia, doi italieni au ajuns la Craiova. „Când am realizat că suntem în România, a fost un şoc”

0
105

Paola și Massimo, un cuplu de italieni, au crezut că își vor petrece vacanța în orașul polonez, însă au ajuns în Craiova, în urma unei erori a agenției de turism, relatează site-ul italian Gazzettino del Chianti. Nici eu nu și-au dat seama de eroare, decât după ce avionul lor a aterizat deja în România.
Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă București”, scrie publicația citată.
Paola a povestit că eroarea aparține unei agenții de turism, care a încurcat cele două orașe.
Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb am plecat de pe aeroportul din Bologna și ne-am trezit la Craiova (România). La început am râs, dar apoi aproape imediat ne-am supărat”, a spus Paola.
Paola spune că nu și-a dat seama de eroare pe aeroport, deoarece a crezut că „Craiova” este denumirea în poloneză a orașului Cracovia.
sursa Libertatea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here