Politicianul care ar fi putut sa-l detroneze pe Nichita in 2012, nu mai isi doreste postul de primar

0
62

Omul care in anul 2012 a fost creditat de ieseni sa il schimbe pe Gheorghe Nichita de la conducerea Primariei Iasi, face un pas in spate cand vine vorba de o noua candidatura pentru municipiul Iasi. Zvonurile potrivit carora ar fi un candidat asteptat, avansandu-se chiar un procent de 8% intr-un sondaj popular al social democratilor, in conditiile in care ar candida independent, au fost infirmate in urma cu putin timp.
La ora actuala se pot face foarte multe speculatii. Va urma o perioada in care vor fi extrem de multe speculatii. Nu iau in considerare asa ceva (n.r. o candidatura la Primaria Iasi). Eu, deocamdata, am alte proiecte. Sunt mai activ pe partea parlamentara si mergem inainte. Multumesc celor care vor sa vorbeasca in numele meu, dar cred ca de fiecare data am anuntat ce am de gand sa fac”, a declarat deputatul UNPR, Tudor Ciuhodaru.
Fata de optiunea parlamentarului de Iasi urmeaza sa fie exprimat si punctul de vedere al UNPR Iasi, formatiune care nu si-a desemnat inca candidatii la alegerile locale din vara. In urma scrutinului la alegerile locale din 2012, Gheorghe Nichita (PSD) a primit 70.463 din sufragii, el fiind urmat de Tudor Ciuhodaru (Alianta pentru Iasi), cu 16.972 sufragii (14,3%).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here