Probleme in partea de sud-est a judetului Iasi, pe raza localitatilor Ţibana-Ţibăneşti-Dagâţa

0
63

În cursul nopţii trecute şi în această dimineaţă, în intervalul orar 19.00-07.00, pentru activitatea de deszăpezire s-a intervenit pe 36 de drumuri judeţene cu un număr de 16 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, deservite de 32 persoane şi s-au consumat 120 tone de material antiderapant (nisip şi sare). În acest moment toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.
Conform informărilor ISU, astăzi, până în jurul orei 18:00, se păstrează atenţionarea meteorologică cod galben, pentru ninsoare şi vânt. Cea mai afectată zonă din judeţul Iaşi, este partea de sud-est, Ţibana-Ţibăneşti-Dagâţa.
Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene în perioada următoare este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232 255 961. Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here