Politistii ieseni implicati in accidentul de la Hala Centrala, acuzati ca ar incerca sa stearga urmele si sa fabrice un dosar penal

0
53

Un accident banal produs zilele trecute in intersectia strazii A. Panu cu Sf. Lazar, in care a fost implicat si un echipaj de Politie Rutiera, risca sa se transforme intr-un calvar pentru ieseanul in masina caruia a intrat masina Politiei. Potrivit ieseanului Vlad Niculaico, soferul dubei prinse in coliziunea cu masina Politiei, agentii de politie ar incerca sa ascunda cazele producerii acestui accident, respectiv inregistrarile de pe camerele video din zona si, in acelasi timp, sa influenteze depozitiile martorilor, astfel incat intreaga vina sa cada asupra soferului.

Daca sunteti din Iasi si ati fost martori la accidentul de pe A.Panu cu masina politiei, va rog sa ma ajutati cu o declaratie. Politia sustine ca aveau semnalele luminoase si acustice in functiune inainte de a intra in intersectie si ca erau in misiune (misiunea lor “urgenta” era de a ajunge la accidentul din fata la moldova mall, unde se aflau deja 4 politisti).

In urma masuratorilor de la fata locului au stabilit ca sunt urme de franare de 7.30 m, ceea ce este total absurd, vor sa imi bage pe gat ca circulam cu viteza (tin sa precizez ca eram in trapta 3 – spuneti voi ce viteza puteam sa am). Apelez la constiinta voastra, nu suntem in “Tara lu Papura” ca unui om nevinovat sa i se faca dosar penal. Daca ne unim fortele putem invinge sistemul corupt care nu isi poate asuma responsabilitatea pentru faptele sale”, este apelul disperat facut de Vlad Niculaico, soferul implicat in coliziunea cu masina Politiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 21