PSD cere verificarea cheltuielilor dubioase de la Aeroportul Iasi. Milioane de lei, risipiti pentru avantajele personale ale lui Marius Bodea

0
56

Consilierii județeni PSD Iași cer demararea de urgență a unui control al cheltuielilor făcute la Aeroportul Iași. În urma dezvălurilor apărute în presa centrală, se conturează ideea ca milioane de lei au fost risipiți pentru achiziții hilare precum haine de lux, pantofi scumpi, excursii la pensiuni de pe litoral sau tratamente cosmetice și de înfrumusețare, se arată într-un comunicat de presă al PSD Iași.

Dincolo de faptul că acest scandal riscă să compromită imaginea instituției Aeroportului Iași, subordonată Consiliului Județean, este necesar ca opinia publică să vadă cine se face vinovat pentru aceste achiziții dubioase.

„PSD a sprijinit constant procesul de modernizare a Aeroportului Iași, dar nu putem permite ca bugetul să fie cheltuit în bătaie de joc, în interesul personal al conducerii. De aceea, cerem public explicații din partea managerului Aeroportului, Marius Bodea, precum și lista detaliată a tuturor achizițiilor de haine, pantofi, excursii sau alte avantaje personale”, a declarat Vasile Câtea, consilier județean PSD Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here