Politistii locali care se ocupau de filajele amoroase comandate de Nichita, avansati prin ordin al primarului arestat

0
69

Primarul interimar al Iasului, Mihai Chirica, a convocat pentru vineri, 29 mai, prima şedinţă de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regaseste un proiect cel puţin ciudat după mizerabila poveste de amor la care primarul Nichita i-a facut partasi si pe politistii locali.
Consilierii locali din Iaşi se vor exprima prin vot asupra unui proiect de hotărâre care prevede avansarea în grad a 30 de poliţişti locali. Astfel, Poliţia Locală Iaşi este recompensată pentru activitatea desfăşurată în subordinea primarului suspendat Gheorghe Nichita. Decizia, semnata chiar de primarul arestat, Gheorghe Nichita, vine la scurt timp după ce s-a aflat că acesta folosea Poliţia Locală pentru a-şi spiona iubita şi potenţialii concurenţi în viaţa amoroasă.
Politica organizationala de stimulare a personalului a acordat prioritate accesarii modalitatilor legale de dezvoltare a carierei profesionale. Acestea ofera, in fapt, solutii de motivare a personalului, atat prin majorarea veniturilor salariale, cat si prin noi oportunitati de evolutie in cariera”, sustine Gheorghe Nichita, in expunerea sa asupra acestor avansari.
Politia Locala Iasi insumeaza un număr de 304 posturi din care 298 funcţii publice (17 de conducere şi 281 de execuţie) si 6 posturi de personal contractual (de executie).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here