Povestea şocantă a hărţuirii Adinei Samson de către primarul Nichita, spusă de către părinţii săi. “A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta”

0
74

Părinţii amantei primarului Gheorghe Nichita au fost şi ei afectaţi de problemele mari pe care le-a avut fata lor. Ei s-au confesat în premieră televiziunii locale Telem şi Jurnalului Naţional.

“Anul trecut, la sfarsitul anului, el a inceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a spus  lasa-ma in pace…el a continuat. A dat telefon de la politie pentru ca au venit niste derbedei pe aici sa o ameninte. S-a dus la politie, a dat  telefon la 112, si a zis du-te la Parchet. S-a dus la  Parchet, la Iasi, si ma asteptam sa il cheme pe criminalul acesta nenorocit…Parchetul si justitia nu a facut nimic, si s-a dus la  DNA la Bucuresti. Si aia si-au facut treaba. Si-au  facut interceptarile… A fost si politia de la  circulatie aici, in fata blocului, o masina era pe  dreapta, una pe stanga. Aici e sens unic, cum sa  stai tu politist la sens unic, la intrare…de la circulatie, erau cate doua masini. De la Inspectoratul Judetean de Politie. O urmareau. Si eu stateam aici, pe balcon, si fumam o tigara si beam o cafea si-i spuneam lui nevasta-mea: uite, astia stau chiar la intrare. Cum sa intre masinile pe interzis? Stateau cate doi, se mai plictiseau, mai ieseau pe afara, stateau si o pandeau pe ea…Luni de zile, in fiecare saptamana. Deci sunt implicati si astia de la circulatie…Ea a vrut sa plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, sa-si gaseasca… sa plece din Primarie. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta celui de acolo, la societate si i-a zis sa n-o angajeze. Si i-a zis ei: in Iasi nu ai ce cauta, nu te angajeaza nimeni! Deci acolo nu s-a mai angajat. Astia de la Procuratura n-au mai facut nimic. Era indragostit primarul, doar. Era indragostit, are si inregistrari cum a chemat-o in birou si a si lovit-o… Nu mai spun ca am impresia ca a avut si doua prietene acolo, in Primarie, carora le-a spu: te duci si fii foarte prietena cu Adina si-mi spui tot ce face ea. Si aia ce facea? Se ducea la dentist, o urmarea la dentist. Sau ma duc sa-mi depun CV-ul, se ducea acolo. Ea ii spunea, gata, prietenei.

A îmbolnăvit-o psihic

“A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mancare la ea, si venise, acolo, chipurile o prietena sa vada, o colega de-a ei, nu-i mai dau numele, si venise si prietena sa vada ce face in spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o traga de limba si sa-i spuna exact unde se duce. E psihopat asta, e nebun, e bolnav mintal, n-ai ce sa-i faci. Daca pui tu si politia, si politia rutiera o pui. Si ea s-a imbolnavit, se ducea la spital si facea perfuzii, si probabil ca ei ii pierdeau urma, ca ea se ducea dimineata acolo. Se ducea la spital sa faca perfuzii si ma duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea sa mearga singura, si ei ii pierdeau urma si trimiteau, trimiteau orice politist aici. Acum sta aici, sta cu mine. Politistii nu m-au terorizat pe mine pentru ca nu stiam ce cauta ei acolo, eu habar n-aveam ce fac ei. Eu ma intrebam ce cauta astia la interzis. Eu acum mi-am dat seama ce cauta doua masini de circulatie undeva la un colt cu intrare aici, ca-i cu sens unic. Puteai sa te duci sa-i prinzi acolo, de ce ai intrat? Na, amenda. Dar tu stai aici ca sa te vad eu? Cum ar fi la… pui un militiam paznic la un bloc sa prinzi hotul? Cam asa ceva. De vreo doi ani, din 2013, o urm`resc. El a facut o obsesie La o varsta ca a ei, 33 de ani, nu pot sa ma duc s-o intreb pe fiica-mea unde te duci, cu cine te duci, nu esti copil, nu? Dar chiar in situatia asta, tu pui o politie intreaga, te duci la Procuratura si-i spui sa puie ala, pai de la Parchet n-au facut nimic.

Plângerea la Parchet

“Derbedeii au venit sa o ameninte. Au venit chiar la scara. Au amenintat-o, o urmarea. Atunci ea a sunat la 112 si  politia i-a explicat sa se duca la Parchet. S-a dus la Parchet si la  parchet cand a vazut ca nu fac nimic… Pentru ca el ce le-a spus. Ala i-a spus, domnule primar  vezi ca …eee lasa bai, uita de ea, pune-o si tu pe acolo sau convinge-o sa isi retraga plangerea.  Si ea si-a retras plangerea ce a zis, lasa  ca se linisteste. Lasa sa termin balciul. Si el a continuat…pai a continuat, nu ati vazut ce  catastrofa, ce a putut sa faca, cum o urmarea, se  ducea la dentist si spunea: cauta la dentist,  cauta la nu stiu unde… dar se duce omul la mall,  ea nu bea, nu fumeaza, nici cafea nu bea, pentru ca este bolnava. Pentru ca nu a baut si nu a  fumat in viata ei. Cum poti sa spui mata ca s-a dus prin baruri…Si-a  vazut de treaba ei acolo…A lucrat prima  data la un centrul din acesta din primarie, terminase facultatea atunci si a tinut-o nu stiu  cat si a luat doua, trei fete din astea mai tinere  pe baza din competenta sa le faca un viitor,  pentru ca are o scoala un masterat…In primarie mai sunt si din astia adusi de pe ici de  pe colo…Il da in judecata. Da, primarul in judecata, asta este! Ti-ai batut joc de familia mea, de mine de  atatea zile ma terorizezi si eu sa te las, pentru ce? Ati vazut-o cum arata? E  ca o…..A fost la mari specialisti. Luna trecuta eu i-am dat 40 de milioane sa isi cumpere  medicamente, medicamentele cele mai  scumpe, foarte scumpe. A fost la profesori si i-au  zis, domnule ce boala ai? Vomita, o doare capul, pe  baza de stres si  intr-un final i-a spus un doctor:  Bai fata, domnisoara pe baza de stres asta este  domnule! Ce control sa iti faci, RMN, facea perfuzii atat  si i-a dat niste pastile. I-ai dat si intravenos si pastile, inca luna trecuta am scos eu niste bani si  i-am spus du-te domnule si ia niste bani ca te pierzi aici. A fost stresul foarte mare. Extrem  de mare. Stresul ei, dar si stresul meu ca parinte  cand o vedeam ca nu are leac. Ba se ducea la  Bucuresti, ba venea aici si o duceam eu cu  masina, cu taxiul … Nu i-a cumparat  masina primarul. De unde sa ii cumpere el  masina? Se spune c` i-a pus un GPS pe masina. Ei poate de asta i-a luat si masina si telefon, ca sa fie urmarita, domnisoara. Cred ca de asta i-a dat. Si i-a mai dat un telefon intentionat sa  o urmareasca.

A strâns-o de gât odata şi i-a dat şi două palme

Mama Adinei Samson: “Da i-a dat un telefon si ea s-a prins ce e cu el si i-a dat telefonul direct cui trebuie. Voma din ora in ora, nu putea  sa manance nimic. Din cauza acestui stres.  Taica-su intr-adevar nu a stiut deloc eu stiam cam de asta toamna. Si nu stiam cum sa aplanam tot scandalul acesta. Ma rugam de ea sa il determine pe el tocmai ca sa nu apara in presa. Nici el si nici ea. Nu este de ras. Problema ei nu este deloc de ras si nu a avut o ascensiune  fluminanta. Are 10 ani si a facut facultate exact pe  domeniul administrativ.Alte persoane au intrat din invatamant, din ….Trebuie accentuat este pe  meseria ei. Si are fel de fel de cursuri. Are un  teanc de cursuri, are masterat, este sef de serviciu de  anul trecut.Nu cred ca a pus-o neaparat domnul  primar. Domnul primar, ordinarul acesta si psihopatul acesta este un nenorocit!Da au avut o rela]ie”. “Mie mi-a spus o data ea ca vrea sa plece din  primarie si eu atunci am banuit si i-am zis: mai, ai vreun barbat acolo care te necajeste? Ea a zis ca da.  Dar nu a zis despre cine este vorba. Dar am  banuit pana la urma. Si i-am zis du-te la Parchet. Si s-a dus la Parchet, parchetul nu a facut nimic si dupa care s-a dus la DNA. Si-a retras ea plangerea deoarece s-a rugat el si o jurat pe Biblie ca nu ii mai face nimic. Si  problemele au continuat. O iubea foarte mult! Da, asta spune el. Asta nu are nici o legatura cu ceea ce a facut el. Daca nu vrea sa accepte  cererea in casatorie cineva inseamna ca trebuie sa ii faci viata un calvar? Nu au locuit inpreuna niciodata. A locuit la mine,  cum sa locuiasca cu el? A stat numai trei  luni intr-un apartament dupa care a venit imediat, cred ca s-au intamplat lucruri. In  Targu Cucu. Discutii au fost acolo ca …. a strans-o de gat si a  lovit-o, a fost lovita de doua ori, o data a strans-o de gat si o data i-a tras o palma ca a zis ca trebuie sa isi dea cu fard ca sa isi acopere urmele  de palme. Motivul? Gelozie. Discutia dintre ei a fost numai de gelozie. O  acuza de ce iese … El facuse va spun  … el  incerca sa ii restraga cercul de prietene, nu numai de prieteni…dar prieteni ea nu a avut, ea  nu a avut nici o relatie cu cine spun astia ca s-a  intalnit… nimic erau simple cunostiinte

Mama, uita-te daca ma urmareste cineva. Si o urmarea

Părinţii Adinei Samson: “Acolo, in apartamentul respectiv au avut loc intalnirile…  Deci  acolo de doua ori i-a dat… da, asta e ce stiu de la ea. Atat ce stiu de la ea. Eu nu… am ramas  ingrozita… Ea a fost hartuita de la inceput a fost  hartuita. Greseala ei e ca n-a plecat din Primarie  atunci, dar ea n-a vrut sa-si piarda slujba. Si in ultima vreme si-a cautat slujbe si s-a  dus el, s-a infiltrat. El, probabil, o urmarea prin  telefon sau cu masina si unde se ducea. S-a dus  la Catar, a dat interviu acolo, s-a mai dus nu mai stiu unde si a zis ca in Iasul asta n-ai sa gasesti  slujba niciodata si daca vrei si nici in tara. Da, era stapanul orasului. Ea, cand a vazut felul cum se comporta,  cand a vazut ca starile lui de plans, la amenintari, la  violenta, de violenta verbala, vorbea si urat,  si, o sa vada ei… Ce a facut el este iesit din  comu, ca sa profiti de toate institutiile statului  pentru interesul tau si s-o faci in felul cum o faci, deci te duci la dentist esti urmarit. Te duci la nu stiu  unde, esti urmarit. Si pana aici la  Carrefour….Stau si ma uit, fumam o tigara pe  balcon, uite mai Lenuta, astia stau cu Politia aici Rutiera astia de la circulatie cate doua masini, nu-i ajunge una. Eu am vazut-o intr-o seara, s-a  urcat in masina si chiar ea mi-a zis: mama, uita-te oleaca pe geam. Ce-i, mama? Vezi, ma urmareste cineva? Da, o urmarea. Ei, la colt statea o masina, stateau  cu cokerii… Nu numai cu cokerii, stateau masini tot  timpul. Da, da masina, doar nu venea  pe jos el de la politie n-are importanta acuma  cine si cum, cine erau aia… Ei, da, conteaza  pentru mine, erau ei si-au facut datoria, ei stiu de  fapt, ii stiu si pe astia de la circulatie are  inregistrari cu el, in care are discutii, in care o  ameninta si nu stiu ce, are… la un moment dat,  cum sa va spun, la un moment dat a recurs la  treaba asta, ce mai. Si inca nu stiti prin ce stari a  trecut ca sa-l inregistreze de doua ori. Pentru ca el, una-doua, o chema la  cabinet, una-doua nu stiu ce. Si atunci … ei, daca  ma cheama, ia sa-l si inregistrez, si a adus discutia in asa fel incat sa aiba ea niste dovezi  acolo. Nu stiu, nu le-am auzit niciodata. Nu stiu, nu le-am ascultat niciodata,  masina care a urmarit-o are filmare data la  Parchet, si asa a aflat Parchetul. E la ea plicul in care aia de la Parchet recunosc ca a fost  urmarita de masina de la Politie. Si filmarea aia o are data la dosar. Macar are dovezi… Are, dar vedeti  ca s-a transformat totul in cancan si pe noi ne  doare. Ca parinti ne doare, de parca, daca a  avut o relatie cu cineva, a facut o crima. E gluma ca e Mata Hari, dar Adina nu-i Mata Hari, nu-i o dezmatata, nu-i o usuratica, nu-i o…  nu stiu cum sa va spun. A gresit… ei, o sa mearga la  proces si o sa vada acolo instanta ce o sa fie, ea vrea sa-l dea in judecata…Trebuie mers pana la capat, trebuie sa-l  dea in judecata. El, bineinteles, o sa  caute tot felul de tertipuri… Aici este vorba ca este incalcata  libertatea persoanei. Suntem in Uniunea  Europeana, cum, asa, libertatea  persoanei, daca nu pana o aduci s-o distrugi, pentru ca ea este distrusa… Da, a  amenintat-o. A amenintat-o cu: viol, ca o violeaza, o distruge, sau o mutileaza. Astea au  fost amenintarile la usa. Nu stiu cine erau aceia…Niste vagabonzi  cumparati, niste derbedei cumparati, trimisi special. Vorba despre violarea intimitatii atât prin telefonul pe care I l-a dat cu program de urmarire, cat si prin toate….”, a subliniat Vasile Samson, tatal Adinei Samson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here