Prăjitorul din Oz, noua locație cu specialități pe bază de cafea din Palas

0
68

O nouă locație unde parfumul cafelei se simte de la prima oră a dimineții s-a deschis recent în Palas. Cafea proaspăt prăjită sau verde, boabe sau măcinată și sortimente exotice de ceai pot fi descoperite la Prăjitorul din Oz.

Noua cafenea te așteaptă la parterul galeriei Palas Mall, în zona KFC, unde în fiecare moment al zilei te poți bucura de gustul energizant al licorii negre. Dacă te trezești mai greu, Prăjitorul din Oz îți propune un Americano. Dacă vrei ceva mai soft, începe-ți ziua cu un Capuccino, iar dacă te grăbești, încearcă un Espresso!

În fiecare săptămână vei descoperi câte o aromă nouă, care te va iniția în tărâmul cafelei de specialitate. Gust de nuci, cu o aciditate citrică ușoară, influențe florale dulci, puţin fructate, sunt notele pe care le poți testa gustând cafeaua preparată din sortimentul Amestecul Casei. Însă, dacă preferi un gust intens sau o aromă catifelată ori o cafea din boabe bine prăjite, le găsești în sortimentele alese cu grijă în noua locație din Palas. Iar dacă tocmai ți-ai terminat cafeaua și încă simți nevoia de ceva cald, poți încerca unul dintre tipurile de ceai pe care Prăjitorul din Oz ți le propune.

Experiența unei cafele bune nu trebuie trăită doar în oraș. La Prăjitorul din Oz găsești sortimente aduse din toate colțurile lumii, care pot fi achiziționate la pachete ambalate să-ți dea startul unei zile perfecte, la tine acasă!

Vino la Prăjitorul din Oz, din Palas, iar diminețile tale vor prinde gust!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here