Prefectul Iasului a descoperit solutia pentru combaterea datului cu jula – inca un plan de masuri!

0
61

Prefectul Marian Grigoras a cerut astăzi Inspectoratului de Poliție Județean realizarea unui plan de măsuri privind combaterea furturilor din buzunare. Solicitarea a fost făcută în cadrul ultimei ședințe a Colegiului Prefectural.
Am observat că în ultima perioadă există mulți ieșeni care reclamă faptul că au fost victime ale hoților. Astfel de cazuri se întâlnesc în special în mijloacele de transport în comun și în locurile publice aglomerate. Am discutat deja cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean. Mi-au transmis că aveau în atenție această problemă și că intenționează să extindă colaborarea cu Poliția Locală, cu Inspectoratul de Jandarmi Județean pentru a combate ceea ce pare a deveni un fenomen”, a declarat prefectul județului Iași.
Planul de măsuri privind combaterea furturilor din buzunare ar urma să conțină și prevederi legate de informarea populației, precum și o parte de prevenție. Astfel, ieșenii vor avea la dispoziție un set de recomandări care trebuie respectate în special în zonele aglomerate pentru a nu deveni victime ale hoților. ”Foarte important de știut este și că victima trebuie să anunțe cât mai repede furtul printr-un apel la numărul unic 112. Aștept rapoarte periodice cu privire la măsurile dispuse și acțiunile întreprinse pe această linie”, a precizat Marian Grigoras.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 − = 17