„Prefectul stripper”, bătut în pădure la Ciric de un taximetrist

0
96

Dragomir Tomaşeschi, fostul prefect al Iaşului, a fost umilit în pădure la Ciric de către un taximetrist. După o băută serioasă într-unul din restaurantele din centrul Iaşului, acesta a fost chemat de nişte prieteni de pahar în pădurea Ciric, la Clubul Skin, local unde bea pe gratis până cădea în patru labe şi pe vremea când ocupa funcţia de prefect. (n.r. Cristian George Bărbulescu, patronul de la Clubul Skin, a fost scos basma curata in mai multe randuri de prefectul Dragomir Tomaseschi pentru mai multe abateri in functionarea acestui local).
Fiind un fan înrăit al lui Bachus, din cauza căruia s-a expus intr-un mod indecent si prin localurile iesene pe mesele carora a facut streaptease, Tomaseschi s-a urcat in primul taxi pe care l-a gasit in cale si a apucat drumul spre Ciric. Odata ajuns la destinatie, chiar in fata Clubului Skin, acesta si-a dat seama ca nu are la el decat un card. În lipsă de lichidităţi, Tomaşeschi a încercat să îl lase pe taximetrist cu buza umflată şi să intre în club.

Discutie taximetrist – Tomşeschii:

– Alo, băi nene, da nu plăteşti taxiu?
– De când mă iei tu, mă jigodie, cu vorbe de astea? Tu ştii cine sunt eu?
 – Da nu mă interesează, dom’ le! Îmi dai cât e pe aparat şi poţi să fii cine vrei matale.
 – Du-te mă în p…a mă-tii de covigar. Să-i spui lui (n.r. numele patronului firmei de taximetrie) că m-ai dus pe mine, că oricum îmi era dator
 – Da de ce mă înjuri de mamă, măi nehalitule? Scoate banii!

Binânţeles că Tomaşeschi nu putea şi nici nu avea de gând să scoată nici un ban, aşa că taximetristul şi-a scos cursa şi înjurătura, dându-i lui Tomaşeschi câteva scatoalce şi înfingându-i cu sete un şut în fundul care a ocupat 3 ani fotoliul de prefect, nu înainte de a-i îndoi degetele de la mână, în aşa fel încât fostul prefect a ajuns ca un Romeo îngenunchiat în faţa taximetristului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here