Pregătește-te de școală în magazinele din Palas și Iulius Mall Iași – noi colecții, final sales și premii la cumpărături

0
58

Entuziasmul întoarcerii în bănci, emoția revederii colegilor și nerăbdarea de a aștepta din nou recreația. Sunt trăirile elevilor care se pregătesc pentru întoarcerea la școală, după o perioadă lungă de cursuri online. Un refresh al garderobei, încălțări de sezon și o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singură vizită în magazinele din Palas și din Iulius Mall Iași.

Reîntoarcerea la școală nu a fost nicicând la fel de așteptată de copii! Iar pregătirea lor necesită cu siguranță o sesiune de shopping. În magazinele de specialitate din Palas și din Iulius Mall Iași găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta, pentru că pe rafturi și-au făcut loc noile colecții. În plus, încă te poți bucura de reducerile de sezon, dar și de campania Flash Cash de la Palas, din perioada 8-10 februarie 2021, în cadrul căreia sunt premiate cumpărăturile.

Ținuta perfectă pentru revenirea la școală trebuie să fie trendy! Este exact ceea ce găsești la Coccodrillo și Chicco, dar și la departamentele dedicate copiilor de la C&A, H&M, Zara și LC Waikiki. Comoditatea este un criteriu important în alegerea încălțămintei, însă și designul în tendințe este un „must”. La Office Shoes, Deichmann, CCC, Humanic, Benvenuti și Ecco, găsești perechea perfectă, iar pentru echipamentul necesar la orele de sport, fă o vizită la Nike, Intersport și Hervis Sports!

După o perioadă atât de lungă, în care tableta a fost folosită mai mult decât caietele, copiii au nevoie de o completare a rechizitelor. La Autograf găsești ghiozdane, penare, caiete şi orice îți dorești pentru ca orele să fie colorate și să ai un semestru reușit. Și la Cărturești sunt numeroase articole pentru școală, iar pentru timpul liber, Happy Colour, Noriel și VarunaS au o mulțime de jocuri care vor ține antrenată mintea copiilor.

Nu uita! Dacă vii de în perioada 8 – 10 februarie 2021, la centrul de premiere din zona Guess, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele Palas, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Iar dacă ai achiziționat produse de minimum 1.000 de lei, primești un cec cadou de 100 de lei.

Piese trendy pentru cei mai mici iubitori ai modei găsești și la Iulius Mall Iași, la Nouvelle by Luciana și Koton. După ce ai ales ținuta, trebuie să ajungi și la Buzz, Intersport și Sport Vision pentru cei mai inspirați sneakersi, iar rechizite găsești la Librarium și Stef. După școală, cei mici își pot petrece timpul într-un mod plăcut și educativ la școlile de balet Spirit of Dance și Oana Floriea Ballet School sau la cursurile creative ale celor de la Dalla Club Art.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here