USAMV Iași pregătește cazarea studenților în două etape

0
59

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iași pregătește cazarea studenților pentru cel de al doilea semestru, în două etape. Conform structurii anului universitar în curs, cel de al doilea semestru va începe pe data de 15 februarie, cazarea fiind prevăzută în perioada 12- 14 februarie 2021 pentru studenții care au activitate didactică on-site în primele șapte săptămâni.

Cazarea studenților noștri care vor începe semestrul al II-lea va fi realizată după un grafic, în perioada 12 – 14 februarie. Vom începe cu tinerii aflați în anul I, apoi pe 13 februarie studenții din anii terminali, ziua de 14 februarie fiind rezervată celor care nu au reușit să ajungă fiind din zone mai îndepărtate. Vor fi luate toate măsurile de igienizare, de dezinfectare a camerelor, de instalare a dezinfectoarelor pentru mâini și încălțăminte. De asemenea, va fi păstrată distanțarea paturilor, deoarece studenții vor sta câte doi în camerele de cămin”, a declarat prof. univ. Dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

Cea de a doua etapă de cazare în căminele USAMV Iași va avea loc la începutul lunii aprilie 2021 și va fi dedicată studenților care au activitate didactică on-site în săptămânile 8-14, din cel de al doilea semestru. Pentru studenții USAMV Iași urmează vacanța de o săptămână care este programată în perioada 08 – 14 februarie.

Reamintim că la USAMV Iași, Consiliul de Administrație a hotărât că în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021, care va începe pe 15 februarie, pentru toate formele de învăţământ, activitatea didactică se va desfășura în sistem hibrid, atât on-line cât şi faţă în faţă (on-site).

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here