Premiera la inchiderea stagiunii Operei iesene: „Turandot”, de Puccini

0
53

Opera Națională Română din Iași va susține duminică ultimul spectacol al stagiunii 2021-2022. Pentru închiderea stagiunii, teatrul liric ieșean a propus o nouă premieră, „Turandot”, de Giacomo Puccini. Spectacolul de operă în concert va fi dirijat de David Crescenzi. Interpretează soliștii, Corul, Corul de Copii și Orchestra Operei Iași.
„Ne dorim să încheiem într-un mod deosebit una dintre cele mai spectaculoase stagiuni din istoria instituției. O stagiune care a adus pe scena noastră stele mondiale ale operei și în care am oferit numeroase surprize deosebite, apreciate din plin de spectatori. Pe 17 iulie am programat un nou titlu, , reușind astfel să oferim a treia premieră în ultimele trei luni. Sper ca publicul nostru drag să fie încântat și de acest eveniment, care se va juca, la fel ca multe altele, cu casa închisă” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.
Acesta a mai precizat că imediat după spectacolul de duminică se va lucra la pregătirea stagiunii 2022-2023, care va începe în luna septembrie.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =