Premieră medicală la Arcadia: tratamentul chirurgical inovator pentru sforăit şi apnee de somn

0
132

O tehnică chirurgicală inovatoare este folosită cu succes la Arcadia în tratamentul sforăitului şi al apneei de somn. Dacă vă confruntaţi cu un sforăit puternic, dacă vă treziţi în timpul nopţii prin episoade repetate de sufocare, iar ziua apare senzaţia permanentă de oboseală şi somnolenţă, trebuie să consultaţi imediat un medic ORL specializat în diagnosticul şi tratamentul patologiilor asociate somnului!

Tratamentul chirurgical se efectuează sub anestezie generală în cadrul unei singure zile de spitalizare. Postoperator, pacientul va resimți durere moderată la nivelul zonei operate, durere care va fi combătută cu antiinflamatorii și antalgice și se va diminua până la dispariție într-un interval de 7 – 10 zile.

La aceste tehnici de rigidizare a farigelui se pot asocia alte proceduri necesare tratamentului sforăitului și apneei de somn, precum tratamentul deviației de sept, rinitei cronice etc.

Un alt element de noutate este reprezentat de posibilitatea realizării dezobstrucției nazale (tratamentul deviație de sept) fără a mai fi necesar acel pansament intranazal postoperator, atât de temut de toți pacienții care necesită această procedură. Astfel, confortul postoperator este maxim, nasul fiind deblocat imediat după intervenție.

Rezultatul acestor tehnici este spectaculos pentru pacienții cu sforăit și apnee de somn. Pentru cei cu sforăit și apnee de somn ușoară se obține remisia completă, iar pentru cei cu apnee moderată și severă se realizează retrogradarea în clase de apnee mai puțin severă, cu complianță mai bună la tratamentul cu presiune pozitivă și creșterea semnificativă a calității vieții.

Pentru programări şi informaţii generale, apelaţi numărul de Call Center 0232 920

Aida POPA

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 85