“Prima data”, o savuroasa comedie ce se va juca in aceasta seara la Ateneul Tatarasi

0
72

In aceasta seara, cu incepere de la ora 19.00, Ateneul Ttarasi va invita sa urmariti o comedie antrenanta ce se va juca in Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.
Doi tineri vor să facă sex pentru prima dată. Sunt virgini. Și-au planificat totul – seara ploioasă, mâna cu care el tine florile, cuvintele pe care trebuie să le spună fiecare, cum să ajungă în pat… Dar ceva nu funcționează. Nici la prima întâlnire, nici la a doua, nici la a zecea. Până când el vine beat și pus pe fapte mari… și totul o ia razna!”, este pe scurt cronica comediei „Prima data”, o comedie plină de ritm, cu Erica Moldovan și Dumitru Florescu, la care responsabili cu ambientul sonor sunt Theo Popescu (percuție), Bogdan Irina (saxofon) și Paul Pintilie (acordeon). Spectacolul este regizat de Victor Zaharia, după un text de Michal Walczak.
Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei pentru marfele public si 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here