Primarul Iaşului, Mihai Chirica, va candida din partea PNL la alegerile locale

0
73

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, va candida din partea PNL la următoarele alegeri locale, susţin surse din interiorul PNL. Decizia a fost luată la Bucureşti, sustin jurnalistii de la Adevarul

Zvonul unei eventuale candidaturi din partea liberalilor a lui Mihai Chirica a început să se răspândescă tot mai mult, în Iaşi, în ultimele săptămâni. Dublate de răspunsurile publice confuze din partea liderilor PNL, care nu au negat niciodată informaţia, susţinerea de către PNL a actualului primar a devenit o chestiune aproape sigură în ultimele zile. Potrivit unor surse din PNL, decizia finală a fost luată marţi, la Bucureşti, fiind comunicată totodată şi celor mai importanţi lideri ai PNL de la Iaşi. Candidatura din partea PNL a fost recunoscută, în cercurile unor apropiaţi, de Mihai Chirica. În public, marţi, 18 februarie, acesta a evitat însă un răspuns clar pe acest subiect.

Voi anunţa dacă voi candida independent sau pe liste. Suntem o provincie caralegiană, în momentul de faţă, nu ne găsim nici candidaţii. Una peste alta, va trebui să iau şi eu o cale pe care să merg. Ea poate fi definită, trasată de nişte principii. Principalul principiu este conlucrarea cu Iaşul şi Moldova, pentru dezvoltarea acestei regiuni”, a spus Mihai Chirica, citat de „Ziarul de Iaşi”.

Anunţul candidaturii lui Chirica din partea PNL va fi făcut până la finalul acestei săptămâni, cel mai probabil în weekend. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here