Primarul si tobosarul au dat semnalul! “Pasarea Phoenix” a impartit carnati la Iasi

0
68

Bucatarii fara halat, Mihai Chirica si Ovidiu Lipan Tandarica, au batut toba sa se auda ca a inceput campania electorala. Inarmati doar cu manusi chirugicale, cei doi au impartit astazi, in Piata Unirii din Iasi, 5000 de portii de fasole cu carnati.

Chirica a ajuns destul de mare intr-o functie administrativa incat poate sa isi permita sa imparta si fasole la populatie. Nu stiu daca intra in atributiile unui primar acest lucru, dar el a considerat ca da, asa ca l-a chemat pe Tandarica sa bata toba despre acest lucru. Asocierea celor doi nu este decat un bluf de imagine. Tandarica a batut toba sa priceapa cineva ca Mihai Chirica a inceput campania electorala, cu atat mai mult cu cat este cunoscuta apropierea lui Tandarica de PSD Iasi, acesta fiind nedeslipit de Doru Tompea, pe vremea cand acesta era presedinte la Organizatia Municipala a PSD Iasi, asa cum este Chirica astazi”, a spus Marius Antoci, un iesean care a asistat la mascarada din Piata Unirii.

politisti locali la fasole

Pe toata durata acestei operatiuni, tarcurile care impresurau corturile in care se impartea fasolea, au fost flancate de pesedistii din echipa lui Mihai Chirica, dar si de zeci de politisti locali care s-au cerut expres pentru aceasta actiune, numai sa prinda o portie de fasole cu carnati.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here