Primele reactii ale penalului Gheorghe Nichita. „Nu sunt nici un robot, nu sunt nici un puritan”

0
63

Situatia in care se gaseste Gheorghe Nichita nu i-a inmuiat acestuia deloc din aroganta cunoscuta. Doar problemele de logopedie, care s-au accentuat, si tremuratul barbiei au fost primele semne ca individului caruia ii place sa bata femei, i s-a cam muiat barbatia.
In stilu-i badaranesc, acesta a interzis orice intrebare din partea presei, servindu-le ziaristilor un discurs obosit.
În primul rând, ştiţi foarte bine că am fost un om al dialogului şi am încercat tot timpul să comunic cu dvs. foarte bine indiferent de subiectele care au fost ridicate. Indiferent de subiecte. Astăzi sunt într-o fază în care, efectiv, nu pot să vă vorbesc, să vă răspund la întrebări. Sunt într-o fază în care ancheta trebuie să-şi facă rolul mai departe, sunt un om căruia îi place să respecte regulile şi vreau să respect toate regulile ca să nu fiu acuzat de altceva. Vă rog să mă înţelegeţi, ştiţi foarte bine că ştiu ce înseamnă dialogul cu presa, de fapt, dialogul cu cetăţenii şi cu oamenii, dar în acest moment e normal să nu fac niciun fel de declaraţii. Ştiu că sunt multe întrebări, ştiu că sunt multe lucruri de spus, va veni şi momentul când o să spun tot ceea ce e de spus şi, inclusiv, tot ceea ce poate e senzaţional în această anchetă şi în tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Încă o dată, repet, ştiu să respect regulile şi vreau să respect regulile. Nu sunt niciun robot, nici puritan. În acelaşi timp, vreau să mă înţelegeţi că la această etapă şi, vă rog şi pe dvs. să fiţi oameni, ştiu că sunteţi jurnalişti, că aveţi o profesie, dar fiţi şi dvs. oameni pentru că, până la urmă, lucrurile se rezolvă cu oamenii şi noi trebuie să ne comportăm, dacă se poate cât mai normal unii cu ceilalţi pentru că necazurile sunt pentru toţi în viaţa aceasta“:, a spus Nichita.
Pe tot parcursul acestor balbaieli, nici o femeie din Primarie nu a avut curajul sa treaca prin zona. Singurii care l-au intampinat au fost Sebastian Buraga, „umbra” angajata ca purtator de cuvant, si Vlad Ciobanu, baiatul cu prosoape ude din vestiarul de la Poli, anagajat pe post de sef al Biroului de Comunicare din Primaria Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here