Primul zbor spre Oradea de pe aeroportul din Iasi. Inaugurarea cursei cu escală fără debarcare la Bucureşti va avea loc maine

0
68

Primul zbor Iaşi – Oradea va avea loc mâine. Cursa Iaşi – Oradea, via Bucureşti, operată de Blue Air, va fi efectuată în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Decolarea din Iaşi va avea loc la ora 12.30, iar aterizarea la Bucureşti la ora 13.30, fără debarcarea pasagerilor. Avionul va decola din Bucureşti la 14.15, aterizarea la Oradea fiind programată la ora 15.15.
Zborul retur va pleca din Oradea la 15.45, ajungând la Bucureşti la 16.45. De pe aeroportul Otopeni se va decola spre Iaşi la 17.30, aterizarea fiind programată la 18.30.
Preţul biletelor pe ruta Iaşi – Oradea va pleca, în anumite zile, de la 90 de lei, în tarif fiind inclus un bagaj de cală de până la 32 kg, bagajul de mână şi o gustare în timpul zborului. Drumul, cu escală fără debarcare la Bucureşti, durează sub trei ore.
Blue Air va deschide din vara anului viitor şi curse spre Constanţa, Valencia şi Berlin. Cursa Iaşi – Bucureşti – Oradea va fi a patra cursă internă operată de pe aeroportul ieşean, după Iaşi – Otopeni, Iaşi – Cluj-Napoca şi Iaşi – Timişoara.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here