Concert caritabil sustinut in aceasta seara la Iasi, de Laura Bretan si trupa Proconsul

0
68

Laura Bretan, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va susține campania “Impreuna in lumea mea si-a ta” printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilități, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, in aceasta seara, de la ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.
Pe 15 decembrie, voi fi la Iasi, alături de Fundatia Star of Hope Romania. Voi cânta cu tot sufletul meu pentru copiii cu dizabilități. Vă invit să fim ”Impreuna in lumea mea si-a ta”, pe 15 decembrie, să le arătăm că ne pasă și că viața poate fi frumoasă! Abia aștept să ne vedem la Iași!”, este mesajul Laurei Bretan.
Alături de Laura Bretan, în concert vor cânta si membrii trupei Proconsul. Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil, achiziționarea biletelor înseamnând sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundației Star of Hope Romania.
La eveniment vor fi prezente Excelența Sa dna Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Regatului Suediei în România, si peste 300 deaURA personalități din mediul public și privat din România, Europa și S.U.A. Gala va fi transmisă LIVE atât pe tv de către TVR Iași cât și pe internet. Concertul caritabil va fi susținut și de partenerii Star of Hope International Suedia, Norvegia, S.U.A, dar și de membrii Federației Organizațiilor de părinți care au Copii cu dizabilități (19 Asociații de părinți din întreaga țară).
Campania ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta” are scopul de a schimba atitudini, mentalități, percepții legate de copilul cu dizabilități și familia acestuia.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here