Prioritătile primarului Mihai Chirica pentru viitorii patru ani.

0
62

Primarul interimar Mihai Chirica, candidatul PSD la Primăria Municipiului Iasi, a prezentat public oferta electorală adresată iesenilor. Structurat pe 36 de pagini, materialul tipărit care rezumă programul politic al lui Mihai Chirica si al echipei sale pentru Consiliul Local Iași reprezintă cea mai bună ofertă pentru continuarea schimbării Iasului în bine.

Schimbarea în bine a orașului nostru se petrece chiar acum! De un an de zile, Primăria Municipiului Iași trăiește un nou început, bazat pe transparență, deschidere și eficiență. Ieșenii participă cu adevărat la luarea deciziilor care influențează viața comunității și se implică în proiectele mari ale Iașului. Alături de ieșeni, am structurat programul politic pe 36 de pagini, rezultând cea mai complexă ofertă politică a momentului”, a declarat Mihai Chirica.

Programul politic, care poate fi consultat și pe website-ul www.mihaichirica.ro, identifică priorități și oferă soluții pe mai multe domenii: transparență, educație, siguranță publică, asistență socială, sport, locuri de parcare, infrastructură, transport public, mediu, spații verzi și de agrement, turism, cultură și culte, dezvoltare economică.

Proiectele rezumate în platforma program nu sunt simple soluții punctuale, ci fac parte dintr-o viziune de dezvoltare a orașului nostru pe termen mediu și lung. Vom folosi toate fondurile locale, guvernamentale și europene pentru a continua să schimbăm Iașul în bine. În același timp, cred că, pentru a ne atinge adevăratul potențial, noi toți trebuie să reînvățăm să discutăm și să colaborăm, onest și responsabil, pentru viitorul Iașului. De aceea, atât în această campanie electorală, cât și în perioada următoare, voi lăsa în primul rând să vorbească faptele pentru mine!”, a mai spus Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here