Priviţi ce face această mămică ori de câte ori fiica ei doarme… iar rezultatul este FANTASTIC! (VIDEO)

0
78

Mămica acestei fetiţe adorabile îşi dovedeşte din plin imaginaţia şi creativitatea! Ea aranjează în jurul micuţei care doarme peisaje fantastice şi expresive, folosind obiecte de îmbrăcăminte, pleduri, jucării, nasturi sau chiar pietricele colorate. Priviţi ce minunăţii ies din mâinile ei pricepute!

Dacă fetiţa din acest filmuleţ ar visa la flori, copaci, jucării sau animăluţe îndrăgite, în momentul în care ar deschide ochii, totul ar deveni realitate. De ce? Pentru că mama ei are grijă ca în timp ce micuţa doarme, spaţiul din jurul ei să se transforme ca prin farmec în tablouri inedite, dar de o rară frumuseţe.

Cu ajutorul unor obiecte de îmbrăcăminte şi al câtorva jucării, mama işi încadrează fetiţa în diferite peisaje cât se poate de naturale. După cum vedem în aceste imagini, fetiţa este prezentă într-un peisaj de pădure cu copaci şi flori sau într-un parc plin de verdeaţă.

Uneori fetiţa poate fi uşor confundată cu un fluture, cu un melc sau chiar cu Scufiţa Roşie. Tablourile au diferite teme în funcţie de anotimp sau de acţiunea pe care o reprezintă şi deşi fetiţa doarme liniştită, totul pare atât de viu, de colorat, de vesel.

Adeseori în tablouri apar animale, jucării şi elemente din natură care se armonizează uimitor cu micuţa care face parte cu atâta naturaleţe din minunăţiile care ies din mâinile pricepute ale mamei sale. E uimitor cum o idee genială pusă în practică poate oferi atâta emoţie, sensibilitate şi drăgălăşenie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here