Profesorul Miron ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”. Soția lui, medic: ”Hidra e prea mare ca s-o afle oamenii”

0
54

 Lucian Miron este șeful Clinicii de Oncologie din Iași și vicepreședintele al Societății Naționale de Oncologie, care grupează o parte a celor 500 de medici oncologi din România. El și soția lui, Ingrid, și ea medic oncolog la Spitalul de copii “Sf. Maria” din Iași, au fost testați pe 16 martie la întoarcerea din Franța, ”unde am stat o zi, pentru că eu aveam nevoie de medicamente specifice că am făcut un transplant de ficat”, povestește femeia. El a ieșit pozitiv la COVID-19, ea, negativă.

Din acel moment, susțin cei doi, a început ”un traseu nu numai de erori, dar și de abuzuri” . La Iași sunt încrengături multe, iar șefa Spitalului de Infecțioase, cel mai important spital COVID-19 din toată Moldova, fosta condamnată penal pentru luare de mită Carmen Dorobăț, este omul lui Streinu-Cercel. Hidra e prea mare ca s-o afle oamenii. Dar noi am decis să nu mai tăcem.

Mai multe pe libertatea.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 − = 53