Proiectul imobiliar de peste 100 milioane de euro dezvoltat de EVERGENT Investments a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal

0
64

EVERGENT Investments, companie de investiții financiare care administrează active de peste 2,55 miliarde lei, continuă dezvoltarea de proiecte private equity prin investiții în sectorul real estate în Iași.
Astăzi, 28 februarie 2022, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul depus de Grupul EVERGENT care și-a propus o investiție majoră în centrul Iașului.
Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Bd. Primăverii nr. 2 este situat în imediata vecinătate a unui magazin Dedeman și a unui supermarket Lidl, pe un teren cu suprafața de 2,56 ha. Un ansamblu multifuncțional, rezidențial și birouri, cu funcțiuni comerciale care va avea o suprafață desfășurată de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafață pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spații verzi, și locuri de parcare aferente preponderent subterane.
Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbană, dintr-o fostă zonă industrială neutilizată, către cel mai nou pol urban central în Iași. Astfel, va revitaliza și dezvolta zona ridicând standardele de locuire prin includerea facilităților necesare unui stil de viață modern cu accent pe spațiile verzi, spații pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii, spații pentru animalele de companie, centru de fitness, grădiniță, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat în inelul central al orașului, bine conectat cu puncte de interes majore în Iași, cum ar fi Palatul Culturii și Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultăților de pe Splai Bahlui și Iulius Mall, la câteva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND între trei mari artere de circulație, Bd. Primaveri, Calea Chișinăului și Bd. Socola asigură accesibiliate imediată spre zona industrială și ieșirea din oraș.
Segmentul office al proiectului aduce valoare comunității de afaceri, acoperind nevoile de dezvoltare și expansiune ale mediului de business și ale tinerilor angajați, dar și ale unui oraș în plină ascensiune economică.
Ansamblul mixed-use EVERLAND va asigura necesitățile unui oraș vibrant ca Iașul, în care oamenii vor realiza diferite activități în spațiile aceluiași ansamblu în orice moment al zilei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here