Promotii de pana la 70% la Palas Mall

0
67

Pasionații de cumpărături sunt invitați să sărbătorească începutul noului an la Palas Mall, acolo unde magazinele brandurilor preferate îi întâmpină cu promoții de până la 70%. Cei care nu au primit tot ce şi-au dorit de Crăciun îşi pot alege singuri cadourile, la prețuri ispititoare.

Cei care doresc să înceapă anul 2016 cu o garderobă nouă găsesc oferte de nerefuzat în magazinele brandurilor din Palas Mall. Piese vestimentare la promoții de până la 70% îi aşteaptă pe iubitorii de fashion în magazinele H&M, Bliss, Levi`s și Penti, iar de până la 60% la Lee Cooper. Sesiunile de shopping se vor prelungi, pentru că C&A, Camaϊeu, Motivi, Montiago, Poema, Seroussi, Bigotti, U.S. Polo Assn, Passages și Serena au înjumătățit prețurile.  Îmbrăcăminte cu discounturi de până la 40% este propunerea din partea magazinelor Stefanel și Nissa, articolele D`s Damat, LC Waikiki, Laura Galic și Tom Tailor sunt cu până la 30% mai ieftine, iar Gatta afișează promoții de până la 20%. Cei care vin la cumpărături în Palas Mall vor fi foarte norocoși, pentru că ofertele ispititoare continuă și în magazinele Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, New Yorker și Clockhouse.

Pentru adepții stilului sport, magazinele Hervis Sports şi Nike propun articole la jumătate de preţ, iar Intersport îşi întâmpină clienţii cu promoţii avantajoase.

Preţuri atrăgătoare la colecţiile de iarnă se găsesc şi în magazinele cu încălţăminte şi marochinărie. Office Shoes afişează promoţii de până la 60%, Humanic, Deichmann și Samsonite au discounturi de până la 50%, iar Benvenutti și Il Passo au tăiat 40% din prețuri. Musette are oferte de până la 30%, iar la Ecco, a doua pereche de încălțăminte cumpărată are un discount de 30 de procente.

Pasionații de parfumuri şi cosmetice au parte de promoții de până la 70% la Sephora, în timp ce articolele MI NY sunt cu până la 20% mai ieftine. Cei care iubesc bijuteriile şi accesoriile sunt aşteptaţi la Swarovski, Kultho, Accessorize, Meli Melo şi Millefiori, cu promoţii de până la 50%.

Prichindeii pot alege jucării cu până la 40% mai ieftine de la Noriel, iar de la Autograf pot cumpăra rechizite și jocuri la jumătate de preț. Cei care vor să își decoreze casa nu pot scăpa ofertele de până la 50% de la Diqis, în timp ce accesorii pentru o bucătărie modernă, cu până la 50% discount, se găsesc la Kitchen Shop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here