Pronunţarea în cazul lui Cristian Adomniţei a fost amânată pentru astăzi

0
76

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au amânat pentru astăzi pronunţarea sentinţei în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei.
Avocatul acestuia, Eduard Boz a precizat pentru Radio Iasi că este un semn bun faptul că instanţa de judecată a amânat pronunţarea sentinţei şi a adăugat că deocamdată rămâne valabilă sentinţa anterioară, respectiv, controlul judiciar.
La randul sau, Ionel Nechita, avocatul funcţionarei Teodora Jinga, a declarat că ei au încercat să arate că nu trebuie o practică juridică negativă în România, respectiv cercetarea în stare de arest pentru persoane anchetate pentru favorizarea infractorului şi fals intelectual. Ionel Nechita a mai spus că în urmă cu câteva zile pentru un alt demnitar de la Iaşi, o instanţă din Bucureşti nu s-a pronunţat pentru cercetare în stare de arest.
Preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, nu a dorit să comenteze situaţia în care se află. Reamintim că şeful CJ Iaişi, Cristian Adomniţei şi alţi doi funcţionari din instituţie, alături de un manager de firmă privată sunt cercetaţi sub control judiciar într-un dosar de promovare a judeţului Iaşi.
Valoarea proiectului era de 340 de mii de lei şi din 16 repere, au fost executate doar 11, dar a fost plătită toată suma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here