PUZ pentru Spitalul Regional de Urgentă si Sală Polivalentă pe Moara de Vant

0
56

Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) pentru Spitalul Regional de Urgență și pentru o noua Sală Polivalentă sunt la un pas de aprobare. Săptămâna trecută, cele două proiecte de hotărâre aferente au fost afișate pe site-ul Primăriei. În termen de 10 zile calendaristice de la afişare (22 decembrie), cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pe adresa Primăria Municipiului Iaşi: bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11, Iaşi, 700064. Acestea pot fi remise şi Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni – Biroul de Relaţii cu Publicul – ghişeul 6, în zilele de luni, marți, miercuri şi vineri, între orele 8.30 și 16.30, și joi, între orele 8.30 și 18.30, la telefonul direct 0232.984 sau pe email: informatii@primaria-iasi.ro.

Conform proiectelor menționate, suprafața studiată pentru PUZ al Spitalului Regional de Urgență este de 120.000 metri pătrați aflați în zona Moara de Vânr. Înălțimea maximă a acesteia va fi de maxim 25 de metri, iar regimul de înălțime 2S + P + 5E. Certificatul de urbanism a fost emis pe 27 noiembrie.

Terenul studiat pentru PUZ al noii Săli Polivalente, care va fi construită tot în zona Moara de Vânt, are o suprafață de 187.116 metri pătrați. Înălțimea maximă a acesteia va fi de maxim 25 de metri, iar regimul de înălțime S + P + 3E + Eth. Certificatul de urbanism a fost emis tot pe 27 noiembrie.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =