RATP angajează vatmani, şoferi şi electricieni. Vezi care sunt conditiile de angajare

0
63

Regia Autonomă de Transport Public Iaşi organizează selecţie în vederea ocupării mai multor posturi vacante, printre care: vatmani, şoferi autobuz, electricieni montatori instalaţii electrice pentru mijloace de transport, electricieni întreţinere şi reparaţii maşini/utilaje şi revizii motoare electrice, lăcătuşi mecanici şi mecanici auto.

CONDIŢII MINIME DE PARTICIPARE:

– absolvenţi de scoală profesională/10 clase şi curs calificare;
– fără antecedente penale;
– apt medical şi psihologic;
– posesor permis conducere cat. Tv (suplimentar în cazul vatmanilor);
– posesor permis conducere cat. D şi atestat profesional transport persoane (suplimentar în cazul şoferilor de autobuz) .
Dosarele de înscriere la selecţie se depun la Serviciul MRU până la 26 august, iar acestea vor conţine cerere de participare la selecţie însoţită de CV şi xerocopii după: cartea de identitate, diploma de studii, certificat de calificare, cazier judiciar, cartea de muncă/adeverinţe vechime în muncă şi recomandări de la locurile de muncă anterioare. Candidaţii pentru posturile de vatmani şi şoferi autobuz vor depune suplimentar copie permis conducere şi cazier rutier. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0332.404.709 sau la Serv. MRU din str. Silvestru nr. 5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here