Razesii lui Grumeza, pregatiti sa se traga cu calu’. Chirica vrea sa umple Iasul de politisti calare

0
76

Ca si cum nu ar fi de ajuns balega lasata pe strazile Iasului de vacile si caii lasati slobozi de tiganii din Cicoarei sau din alte zone “puternic urbanizate”, primarul Chirica vrea înfiinţarea, in cadrul Politiei Locale, a unui departament al Poliţiei Călare. Până la sfârşitul acestui an vor fi cumpăraţi cinci cai cu care poliţiştii locali vor patrula pe străzile oraşului, investiţia fiind estimată la aproximativ 50.000 de euro.

Nu este nicio glumă, vom înfiinţa acest departament, iar până la sfârşitul anului aducem cinci cai. Sper sa putem gasi in cadrul Politiei Locale agenti pe care sa-I instruim intr-ale echitatiei, astfel incat sa nu distruga caii. Trebuie sa eficientiyam activitatea Politiei Locale si am luat exemplul Marii Britanii, dar si in alte tari europene, precum Franta sau Germania, Politia Calare este un exemplu”, a spus primarul Mihai Chirica.

In privinta spatiilor in care vor fi tinuti primii 5 cai ce vor fi achizitionati pana la sfarsitul acestui an, edilul s-a gandit, intr-o prima instanta la grajdurile Institutului Agronimic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here