Targ de rechizite si accesorii fashion la Palas Mall

0
53

În următoarele zile, ieșenii care își petrec timpul liber în Palas Mall se vor bucura de o agendă bogată în evenimente: târg de rechizite, târg de accesorii fashion, festival de folclor, prezentare de modă pentru copii și teatru de păpuși.

De joi până duminică, în perioada 25 – 28 august 2016, la etajul Atriumului Palas Mall și pe esplanada de la intrarea dinspre Palatul Culturii se desfășoară o nouă ediție a Târgului de Accesorii Fashion. Cei care vor să își achiziționeze bijuterii și accesorii lucrate manual vor găsi o varietate de modele, atractive prin tehnicile și materialele din care sunt realizate: pietre prețioase și semiprețioase, piele, fimo, textile și multe altele.

În această perioadă, parterul Atriumului Palas Mall se transformă în universul Excelsior. Cea de-a treia ediție a târgului pentru școală, organizat de SEDCOM LIBRIS, vine în întâmpinarea celor care așteaptă să sune din nou clopoțelul cu rechizite, manuale şi bibliografie şcolară. Elevii de toate vârstele, studenţii, părinţii, profesorii şi nu numai găsesc aici tot ceea ce au nevoie: o gamă extinsă de articole şcolare, rechizite, manuale, rucsaci și genți, materiale didactice şi cărţi, seturi creative, de o calitate superioară şi la preţuri competitive. În acest an, Excelsior propune și un program Bay Back pentru ghiozdane, constând într-un discount oferit în schimbul unui ghiozdan vechi. În plus, clienții vor putea participa la tombolele Bay Back Ghiozdane și Excelsior, unde vor avea șansa să câștige premii substanțiale.

Până vineri, în parcul Palas se desfășoară Festivalul Internaţional de Folclor „Cătălina”. Iubitorii tradițiilor vor putea admira momentele oferite de ansambluri din România, Germania, Slovacia, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Grecia şi Republica Moldova. Joi, festivalul începe de la ora 16.00, fiind a doua zi de concurs, iar vineri, de la ora 18.00, se va desfășura festivitatea de premiere și spectacolul de gală. Ca și la edițiile precedente, programul muzical va fi dublat cu o secțiune de „Meşteşuguri artistice tradiţionale”. Evenimentul concurs este organizat de Palatul Copiilor și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Duminică, 28 august, de la ora 11.00, în piațeta Intersport, prichindeii sunt invitați la teatru de păpuși, iar de la ora 18.30, publicul din parcul Palas va putea admira o prezentare de modă oferită de micile modele de la Academia Show Junior.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 49