Reactia Primariei dupa cumplitul accident din Pacurari.”Solicit autorităților centrale să ia măsuri dintre cele mai dure”

0
69

A fost carnagiu pe soselele Iasului asta noapte! 4 oameni nevinovati, angajati ai unei societati subordonate Primariei Iasi, au murit in cateva fractiuni de secunda, vietile fiindu-le curmate de o soferita inconstienta, aflata sub influenta bauturilor alcoolice.
În urma tragediei petrecute în noaptea de joi, 16 iunie, spre vineri, 17 iunie, când mașina unei persoane de sex feminin aflate sub influența alcoolului a lovit o echipă de angajați ai Citadin SA aflați în timpul lucrului, iar patru dintre aceștia și-au pierdut viața, primarul Mihai Chirica solicită autorităților centrale să ia urgent măsuri pentru a diminua numărul accidentelor auto.
Cer cu insistență Guvernului și Parlamentului României să ia măsuri ferme pentru descurajarea faptelor și comportamentelor conducătorilor auto care pun în pericol viața oamenilor! Voi cere și colegilor mei din Asociația Municipiilor din România să sprijine aceste demersuri. Pe lângă extinderea rețelei de radare fixe, avem nevoie de prevederi clare și dure care să pedepsească viteza excesivă, consumul de alcool și droguri, manevrele periculoase și șicanele din trafic! Nu avem voie să ne jucăm cu integritatea și viața oamenilor, care devin victime nevinovate ale unor șoferi teribiliști, agresivi sau iresponsabili!”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =