Spectacol sustinut de Opera Iasi pe scena Operei Nationale Bucuresti

0
60

Opera Națională Română din Iași va fi prezentă la un eveniment de înaltă ținută, „Bucharest Opera Festival”. Festivalul se va derula în perioada 24 iunie – 2 iulie pe scena Operei Naționale București și va reuni nouă teatre de operă și balet din România și Republica Moldova.
În capitală, Opera ieșeană va prezenta unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriu, „Indiile galante”, de Jean-Philippe Rameau, în regia lui Andrei Șerban. Reprezentația va avea loc pe 1 iulie, cu începere de la ora 19:00. Având premiera la Iași în 2012, „Indiile galante” a mai fost montat de Andrei Șerban și la Opera Garnier din Paris, în 2003.
Am fost onorați de faptul că am fost invitați să participăm la amplul eveniment artistic-cultural . Sunt extrem de încrezător că artiștii noștri vor lăsa o impresie excelentă și publicul va aprecia din plin , pe care doar teatrul liric ieșean îl are în repertoriu în România. Este un spectacol plin de culoare și frumos, care poartă amprenta inconfundabilă a maestrului Andrei Șerban” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.
Și publicul ieșean a avut posibilitatea să urmărească recent „Indiile Galante”, marți, 14 iunie, având loc ultima reprezentație a creației lui Rameau pe scena Operei din Iași.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 − 44 =