Regionala Iași a CFR SA lansează lucrări feroviare la frontiera cu Ucraina

0
59

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Linia 500 Ploieşti-Vicşani, interval de staţie Vicşani-Frontieră, km 490+000-491+100 – înlocuire traverse BA cale încălecată”.
Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de opt luni, este de 2.585.062,19 lei, echivalentul a aproximativ 520.000 de euro.
Pe tronsonul feroviar respectiv, starea căii este la limita instrucțională prevazută de reglementările în vigoare, din cauza stării necorespunzătoare a traverselor de beton si a materialului de prindere. În vederea asigurării condițiilor de siguranța circulației feroviare este necesară executarea în regim de urgență a lucrărilor de înlocuire a traverselor de beton cu traverse de beton T19, lucrări efectuate la linii până la atingerea vitezei stabilite de circulație. Suprastructura liniei CF este încălecată, șină tip 49, CCJ, traverse de beton linie neelectrificată, prindere indirectă.
Condiții de participare la licitația pentru lucrări feroviare la frontiera cu Ucraina
Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar, în valoare cumulată de minimum 2.585.000 de lei (fără TVA), valoare ce poate fi demonstrată prin însumarea valorii lucrărilor similare cu obiectul procedurii, realizate în cadrul unuia sau mai multor contracte.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 aprilie 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 22 august 2024. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 − = 65